Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر تا این لحظه همچون دوره‌های گذشته با حضور چهره‌های متفاوت از نسل‌های مختلف کارگردانی با حاشیه‌ها و جذابیت‌ها خود، نظر همه را به خود جلب کرده است. تاریخ انتشار: 14:30 - 13 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۲۴۵۳

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر تا این لحظه همچون سنوات گذشته با حضور چهره‌های متفاوت از نسل‌های مختلف کارگردانی با حاشیه‌ها و جذابیت‌های خود، نظر همه علاقمنذان سینما را به خود جلب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلفیق کارگردانان نسل جوان و پیشکسوت و رقابت میان آن‌ها همیشه می‌تواند نوید بخش آینده‌ای روشن برای سینمای کشور باشد چراکه سینما هم همچون دیگر هنر‌ها نیاز به نیرو‌های تازه نفس برای رشد و تعالی خود دارد و نمی‌توان بدون توجه به استعداد‌های تازه کار راه را ادامه داد.

امسال، اما با تغییرات ویژه‌ای که با تلاش مسئولان جشنواره در شمایل ظاهری پردیس ملت یا همان کاخ رسانه‌ها ایجاد شده جشنواره فیلم فجر رنگ و بوی تازه‌ای به خود گرفته و اهالی رسانه همچون گذشته پس از تماشای فیلم‌ها برای نقد و بررسی فیلم‌ها در سالن نشست خبری پردیس ملت حاضر شده و به گفتگو با عوامل فیلم‌ها می‌پردازند.

گروه فرهنگی خبرگزاری میزان برای انعکاس هر چه بهتر و لحظه به لحظه اخبار سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر این گزارش را در اختیار علاقمندان عرصه سینما قرار داده تا از تمامی اتفاقات پیش‌بینی شده و نشده جشنواره فیلم فجر امسال با خبر شوند:

بیشتر بخوانید: برای مشاهده فهرست کامل آثار سودای سیمرغ فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید

رونمایی از پوستر فیلم سینمایی «لباس شخصی» ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ - ۱۲:۱۷

رونمایی از پوستر فیلم سینمایی «لباس شخصی»

پوستر فیلم سینمایی «لباس شخصی» به کارگردانی امیرعباس ربیعی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی فیلم؛ پوستر فیلم سینمایی «لباس شخصی» به کارگردانی امیرعباس ربیعی و تهیه کنندگی حبیب والی نژاد با طراحی سینمای دهه ۶۰ رونمایی شد.

طراحی این پوستر برعهده خانه طراحان انقلاب اسلامی بوده است.

روز گذشته اولین اکران «لباس شخصی» در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر برگزار و با استقبال منتقدین و مردم مواجه شد.

مهدی نصرتی، توماج دانش بهزادی، مجید پتکی، میلاد افواج، عماد درویشی، مهیار شاپوری، احمد لشینی، شهاب بهرامی، روزبه رئوفی، کیوان محمود نژاد، نجلا نظریان و ماه‌منیر بیطاری از بازیگران این فیلم جنجالی هستند.

در خلاصه داستان لباس شخصی آمده است: بهترین حربه برای ضربه، دوستی است. چون پیچیدگی در سادگی اوست. به لباس شخصی‌ها بیشتر شک کن!

این فیلم اولین تجربه «امیرعباس ربیعی» در مقام کارگردان است.

اعلام سانس‌های تکرار فیلم‌ها در سینمای رسانه ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ - ۱۲:۱۰

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان امسال فیلم‌های به نمایش داده شده در سینمای رسانه، به فاصله یک روز بعد از نمایش اول، در پردیس سینمایی ملت روی پرده می‌روند، با این تفاوت که سانس‌های نمایش در روز دوم (بازپخش) کاملا برعکس سانس‌های روز قبل است.


بر اساس این خبر، نوبت تکرار فیلم‌ها در پردیس سینما ملت ساعت‌های ۱۴، ۱۶، ۱۸ و ۲۰ خواهد بود و سالن‌های ۶ و ۷ پردیس ملت، بازپخش فیلم‌های روز قبل سینمای رسانه را (به ترتیب) از سانس چهارم (بخش مستند و کوتاه) به سانس اول در روز بعد به نمایش می‌گذارد.

اولین تیزر پشت صحنه «بی صدا حلزون» رونمایی شد ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ - ۱۱:۵۰

اولین تیزر پشت صحنه فیلم سینمایی «بی صدا حلزون» به کارگردانی بهرنگ دزفولی‌زاده و تهیه‌کنندگی مرتضی شایسته که در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، رونمایی شد.

هانیه توسلی، مهران احمدی، پدرام شریفی و محسن کیایی با حضور علیرضا جلالی‌تبار، بهنوش بختیاری، الهه حسینی و بیژن بافکار بازیگران «بی‌صدا حلزون» هستند.

«بی صدا حلزون» داستان زنی است که بین احساس و منطقش در حال تصمیم‌گیری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی اعتراض در ساعات پایانی شب نخست جشنواره فیلم فجر/پردیس ملت و مشکلاتی که حل نمی‌شوند ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ - ۱۱:۴۳

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نخستین روز از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی ملت موسوم به کاخ رسانه دیروز با اکران سه فیلم سینمایی سه کام حبس، قصیده گاو سفید و عامه پسند به کار خود پایان داد. 

آثاری که در نخستین روز از جشنواره فیلم فجر نتوانستند رضایت اهالی رسانه را به دست بیاورند و در اکثر موارد با نقد منفی اهالی رسانه و منتقدین روبرو شدند، حال جشنواره به روز دوم خود رسیده و باید دید آیا آثار روز دوم می‌توانند شور و هیجان را به کاخ جشنواره باز گرداند یا خیر. 

روز نخست جشنواره فیلم فجر در دوره سی و هشتم کم حاشیه نداشت، از عدم برگزاری مراسم فرش قرمز و فوتوکال که هر ساله در برج میلاد و پردیس سینمایی ملت برگزار می‌شد تا مشکل همیشگی اینترنت در روز نخست جشنواره که به نوعی عادت تبدیل شده است.

شاید دیگر حاشیه مهم روز نخست جشنواره را می‌توان به عدم آمادگس سالن نشست در اولین سانس این دوره از جشنواره می‌توان رابط داد، اتفاقی که از همان ساعات ابتدایی آغاز شده بود و کارکنان این محل با سرعت در حال آماده سازی محیط بیرونی و درونی پردیس ملت برای رساندن به نخستین روز جشنواره بودند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«شنای پروانه» تماشاگران را شگفت زده می‌کند/به نامزد شدن در جشنواره فیلم فجر فکر نمی‌کنم ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ - ۱۱:۴۰

ناهید مسلمی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: امسال بازی در فیلم سینمایی «شنای پروانه» به کارگردانی محمد کارت را پشت سر گذاشتم که امروز در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی می‌شود.

وی درباره حضورش در فیلم «شنای پروانه» اضافه کرد: از همان ابتدا از سوی کارگردان برای حضور در این فیلم با من صحبت شده بود، منتها من درگیر اجرای تئاتر بودم و از همان ابتدا نتوانستم که به گروه اضافه شوم، فیلمبرداری آغاز شد و من بعد از اینکه تئاترم به تعویق افتاد، خوشبختانه جلوی دوربین رفتم و هم‌اکنون بازی من در آن به اتمام رسیده است.

بازیگر «سریال شهرزاد» در همین راستا ادامه داد: بیش از یک هفته سر فیلمبرداری شنای پروانه حاضر بوده‌ام، تمامی لوکیشن‌های فیلم در شهر تهران است و به نظرم فیلمی قابل دفاع در جشنواره امسال خواهد بود. 

وی با اشاره به فیلمنامه فیلم سینمایی «شنای پروانه» تاکید کرد: اولین بار که فیلمنامه شنای پروانه را خواندم شگفت زده شدم، به نظرم این فیلمنامه بسیار منحصر به فرد، به روز و جذاب است، از لحاظ کارگردانی هم در همین مدت کوتاه از حضور در کنار محمد کارت لذت بردم. 

بازیگر سریال «زوج و فرد» درباره سایر فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری اضافه کرد: علاوه بر شنای پروانه در فیلم سینمایی «سگ بند» به کارگردانی مهران احمدی به ایفای نقش پرداختم که این فیلم برای اکران عمومی در سینماهای کشور آماده شده است. سگ بند در فضایی کاملاً کمدی ساخته شده و از جنس کمدی درست و سالم است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

اکران فیلم جنجالی «شنای پروانه» در دومین روز جشنواره/«بی صدا حلزون» به پردیس ملت می‌رود ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ - ۱۱:۳۸

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، دومین روز از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر امروز در پردیس سینمایی ملت به عنوان کاخ رسانه و سایر سینماهای میزبان این دوره از جشنواره فیلم فجر با اکران سه فیلم سینمایی و یک فیلم مستند به کار خود ادامه می دهد. 

پردیس سینمایی ملت در سی و هشتمین دوره از رویداد بزرگ سینمایی کشور هم به عنوان کاخ رسانه معرفی شد، پردیسی که نسبت به سالهای گذشته تغییرات فراوانی داشت اما در نخستین روز خود بار دیگر با مشکلات فراوانی روبرو بود. 

دومین روز از جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی ملت با اکران سه فیلم «شنای پروانه» ساخته محمد کارت، بی صدا حلزون به کارگردانی بهرنگ دزفولی زاده و «تومان» ساخته مرتضی فرشباف سپری می شود. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده فهرست کامل آثار سودای سیمرغ فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید برای مشاهده متن کامل نشست خبری جشنواره فیلم فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید برای مشاهده آخرین خبرها از جشنواره فیلم فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید برای مشاهده معرفی هیئت داوران جشنواره فیلم فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید برای مشاهده برنامه سینماهای مردمی جشنواره فیلم فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید

***شنای پروانه

فیلم سینمایی «شنای پروانه» نخستین فیلم سینمایی «محمد کارت» آغازگر دومین روز از جشنواره فیلم فجر در دوره سی و هشتم بوده و در سانس اول اکران می شود. 

‌فیلم‌های مستند سینمایی و کوتاه داستانی، چون «خون‌مردگی»، «بختک»، «معلق» «آوانتاژ»، «بچه‌خور» از جمله آثاری هستند که کارت در کارنامه کاری خود می بیند.

جواد عزتی، طناز طباطبایی، امیر آقایی، پانته‌آ بهرام، علی شادمان، نیره فراهانی، مهدی حسینی‌نیا، ایمان صفا، مه‌لقا باقری، نادر شهسواری و با معرفی آبان عسکری به ایفای نقش می‌پردازند.

از جمله نکات جالب توجه این فیلم می‌توان به همکاری محمد کارت با کارگردانان فیلم سینمایی «جان‌دار» اشاره کرد، فیلمنامه «شنای پروانه» با مضمونی اجتماعی توسط محمد کارت، حسین دوماری و پدرام پورامیری نوشته شده است، در خلاصه داستان آن آمده است: «در جنوب شهر، شنای پروانه طوفان به پا می‌کند».

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا جشنواره فیلم فجر اخبار سینما سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر گروه فرهنگی خبرگزاری میزان روز از جشنواره فیلم فجر کلیک کنید برای مشاهده پردیس سینمایی ملت جشنواره فیلم فجر ۳۸ جشنواره فیلم فجر پوستر فیلم سینمایی روز نخست جشنواره گزارش خبرنگار اکران سه فیلم امیرعباس ربیعی پردیس سینما سی و هشتمین سینمای رسانه دومین روز بی صدا حلزون اهالی رسانه شنای پروانه رونمایی شد نخستین روز ۱۳۹۸ ۱۱ ۱۳ فیلم ها لباس شخصی محمد کارت پردیس ملت کاخ رسانه حاشیه ها روز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۱۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!

امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت در رویدادی کم نظیر، بزرگان فرهنگ و ادب و هنر در موزه سینما گردهم آمدند و به تماشای فیلم سینمایی "مست عشق" آخرین فیلم حسن فتحی که بر اساس برداشتی آزاد از حکایت شمس و مولانا ساخته شده است، نشستند.

به گزارش عصرایران، شاید به جرات بتوان گفت که جمع کردن چنین بزرگانی در کنار هم، تنها در سایه اسامی بزرگی، چون شمس و مولانا امکان پذیر بود که با همت سازندگان فیلم سینمایی مست عشق و "بنیاد شمس و مولانا" این امر محقق شد.

بزرگانی از دکتر محمدعلی موحد مولوی شناس و عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب کشور، دکتر کریم زمانی و دکتر جلال‌الدین کزازی و دکتر ژاله آموزگار از ادیبان و مولوی‌پژوهان برجسته، پروفسور ارفعی زبانشناس و متخصص زبان‌های باستانی کشورمان که ترجمه منشور کوروش از خدمات ارزنده ایشان به تاریخ و فرهنگ کشورمان به شمار می‌آید تا استاد لوریس چکناواریان و استاد خدایی از بزرگان موسیقی کشور، استاد کریم زمانی، استاد محمد حیدری، استاد عین‌الدین صادق‌زاده و استاد سبزه که همگی از اساتید بنام خطاطی و خوشنویسی کشور هستند، دکتر موسی غنی نژاد استاد برجسته اقتصاد و دکتر عبدالمحمود رضوانی مترجم و زبانشناس بزرگ کشورمان که ترجمه گلستان سعدی به انگلیسی از شاهکار‌های ایشان است، دکتر سید احمد محیط طباطبایی، دکتر یونس شکرخواه، دکتر نمکدوست و دکتر فرید قاسمی که همگی از اساتید نامدار حوزه ارتباطات به شمار می‌روند، در برنامه صبح امروز در سالن سینماتوگراف موزه سینما به تماشای "مست عشق" نشستند.

این مراسم که از ساعت ۱۰ صبح و با حضور حسن فتحی کارگردان و فرهاد توحیدی نویسنده فیلمنامه فیلم سینمایی مست عشق آغاز شد، با تماشای فیلم ادامه یافت و پس از آن این اساتید در کنار یکدیگر و در محفلی دوستانه به بحث گفتگو درباره فیلم و محتوای آن پرداختند.

ابتکار گروه تولید فیلم سینمایی مست عشق در برنامه‌ریزی این رویداد که به نوعی با هدف ایجاد همگرایی میان جامعه نخبگانی و مخاطبان سینمایی شکل گرفته بود، در پایان مراسم و پس از اتمام فیلم بازخورد‌های بسیار مثبتی را به همراه داشت.

حضور ستارگانی، چون دکتر محمد‌علی موحد در کنار لوریس چکناواریان پیام آور این واقعیت جذاب بود، که پاسداران و نگاهبانان تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم، همچنان برای حمایت از آثار فاخری که مبلغ و نماینده‌ی چهره‌ی زیبای «ادبیات پارسی و عرفان ایرانی» در پیش چشم مردم جهان است، در کنار هنرمندان متعهد کشورمان ایستاده‌اند تا همچون همیشه، سالن‌های سینما محلی برای گرد آمدن فرهیختگان و تعالی فرهنگ باشد.

هرچند بازخورد شگفت انگیز این چهره‌های دانشمند و نکته سنج، مسئولیت دست‌اندرکاران و خالقان اثر را در آینده سنگین‌تر می‌کند، اما در عین حال، تعاریف زیبایی که این ستارگان درخشان آسمان فرهنگ و ادب کشور از فیلم و محتوای آن داشتند و رضایتمندی‌شان از نحوه پرداختن به ظرایف رابطه شمس و مولانا برای عوامل سازنده فیلم بسیار جالب توجه و امیدوار کننده بود.

امروز مجمع ستارگان با زبانی که مخصوص خودشان است گفتند: اگر خوب بسازید، خوب ببینید و به داشته‌های این مرز بوم آگاه و مؤمن باشید، در کنار شما هستیم.

این علاقمندی از تشویق‌های پایان فیلم تا احساسات برانگیخته تعدادی از مخاطبان که بویژه لحظات انتهایی فیلم را با چشمانی اشکبار دنبال می‌کردند تا سخنانی که پس از اتمام فیلم و بیرون از سالن نمایش عنوان می‌کردند، همگی نشان از آن داشت که فیلم توانسته است در رسیدن به بخش قابل توجهی از اهداف خود که همانا بازنمایی برگی از تاریخ زرین فرهنگ و ادبیات کشورمان حول دو شخصیت برجسته آن یعنی شمس و مولانا است، موفق عمل نماید.

دیگر خبرها

  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • قرارداد سرگروهی «تگزاس ۳» و «عطرآلود» ثبت شد
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • (تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • فیلم‌های سینمایی تلویزیون، شنبه ۱۵ اردیبهشت