Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هرچند با اعلام رسمی رئیس جمهور و طبق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شده بود سینماها در کنار دیگر مراکز هنری می‌توانند از ابتدای تیرماه با ۵۰ درصد ظرفیت و رعایت «پروتکل‌های بهداشتی» فعالیت خود را از سر بگیرند، اما در کمتر از ۲۴ ساعت مانده به موعد اعلام شده، شواهد نشان از اوج بلاتکلیفی مسئولان سینمایی و بحران تصمیم‌گیری آن‌ها در این زمینه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام روابط عمومی سازمان سینمایی قرار بر این بود که سینماها اکران خود را با دو فیلم «شنای پروانه» محمد کارت و «خوب، بد، جلف ۲؛ ارتش سری» پیمان قاسم‌خانی به همراه ۵ فیلم اکران اسفند ۹۸ از سر بگیرند اما با اعلام انصراف ناگهانی رسول صدرعاملی به‌عنوان تهیه‌کننده «شنای پروانه» در اعتراض به اجرایی نشدن وعده‌های حمایتی سازمان سینمایی، همه چیز به‌حالت تعلیق درآمد.

از سوی دیگر اوج‌گیری مجدد شیوع ویروس «کرونا» در کشور و طرح هشدارهای مکرر در زمینه لزوم از سرگیری محدودیت‌ها، این نگرانی را به‌وجود آورده است که ستاد ملی مقابله با کرونا هم در تصمیم‌گیری خود در زمینه فعالیت مراکز هنری تجدیدنظر کند و در این زمینه طبیعتاً سینما نیز مستثنی نمی‌تواند باشد.

در مجموع در حالی فردا یکشنبه اول تیرماه، موعد اعلام شده از سوی دولت برای بازگشایی سینماها فرامی‌رسد که همه چیز در وضعیت بلاتکلیف و مبهم است؛ نه ترکیب فیلم‌ها قطعی شده است، نه سامانه‌های فروش بلیت آغاز به کار کرده‌اند و نه فرصتی برای تبلیغ فیلم‌های احتمالی باقی مانده است!

محمد قاصداشرفی رییس انجمن سینماداران صبح امروز شنبه ۳۱ خردادماه، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت بازگشایی سینماها از فردا یکشنبه اول تیرماه گفت: قرار بود که سینماها از ابتدای تیرماه باز شوند اما همان‌طور که در خبرها آمد رسول صدرعاملی از اکران فیلم سینمایی «شنای پروانه» انصراف داد و به همین دلیل در حال حاضر مشخص نیست که آیا سینماها برای فردا یکشنبه اول تیرماه باز خواهد شد یا نه؛ هیچ چیز قطعی نیست.

وی درباره زمان آغاز به کار سامانه‌های فروش بلیت هم تأکید کرد: تا تصمیم‌گیری نهایی در این زمینه صورت نگیرد طبیعتاً هیچ بلیتی فروخته نمی‌شود.

قاصداشرفی در پایان یادآور شد: باید مشکلات به وجود آمده برطرف شود تا بتوانیم برای بازگشایی سینماها تصمیم بگیریم. البته سینماهای سراسر کشور به‌طور کامل آماده بازگشایی هستند تا در صورت تایید نهایی و تصمیم‌گیری از سوی مسئولان سینمایی فعالیت خود را آغاز کنند.

طبق پیگیری خبرنگار مهر، قرار است ظهر امروز شنبه ۳۱ خردادماه جلسه‌ای با حضور صاحبان فیلم‌های «شنای پروانه» و «خوب، بد، جلف ۲: ارتش سری» در سازمان سینمایی برگزار شود تا در صورت حل مشکلات موجود سینماها آخرین تصمیمات در این زمینه اتخاد شود؛ تصمیماتی که البته باید دید با توجه به زمان باقی مانده می‌تواند در راستای بازگشایی سینماها از فردا باشد یا مبنایش، تغییر تاریخ اعلامی برای از سرگیری فعالیت سالن‌های سینمایی است؟

کد خبر 4953043 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم سینمایی اکران عمومی فیلم سینمایی ویروس کرونا برنامه تلویزیونی تئاتر ایران موسیقی ایرانی شبکه پنج سیما محمدعلی کشاورز رادیو نمایش سازمان سینمایی شبکه دو سیما سازمان صداوسیما برنامه رادیویی سریال ایرانی بازگشایی سینماها شنای پروانه تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۵۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام

طرح الزام به تنظیم سند رسمی کشور که امام خامنه‌ای از آن به‌عنوان "مصلحت قطعی" یاد کرده‌اند، همچنان در انتظار تصمیم اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در دیدار سال قبل با رئیس و مسئولان قوه قضاییه معاملات غیررسمی اموال غیرمنقول را "منشأ بزرگ فساد" خواندند و در حکمی بسیار مهم تأکید کردند: "خیلی از فسادها در مورد اموال غیرمنقول از همین معاملات غیررسمی و معاملات عادی به وجود می‌آید؛ باید جلوی این گرفته شود و واقعاً این‌جوری است که اگر حالا به‌فرض از دیدگاه شورای محترم نگهبان یک اشکالی هم این قانون مجلس داشته باشد، مصلحت قطعی نظام و کشور در این است که این قانون باید دنبال بشود یعنی این شیوه‌ای که الآن رایج است که دو خط بنویسند، منتقل کنند و مانند به اینها، منشأ فسادهای بزرگ است."

زمانی که این بیانات مطرح شد، طرح الزام به تنظیم سند رسمی به دلیل رفع نشدن اختلاف دیدگاه بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان قانون اساسی، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده بود و همچنان این "مصلحت قطعی" در انتظار تصمیم اعضای مجمع است.

الزام به تنظیم سند رسمی یک "جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی"مخالفان اعتبارزدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند

بررسی متن ابتدایی طرح پس از توصیه مقام معظم رهبری با سرعت بیشتری در کمیسیون حقوقی ـ قضایی مجمع تشخیص مصلحت مورد رسیدگی قرار گرفت؛ هرچند اختلافات فقهی مانع از سرعت گرفتن بیش از پیش رسیدگی‌ها شد تا اینکه در طرح پس از چکش‌کاری در کمیسیون تخصصی که ریاست آن را رئیس قوه قضاییه به عهده دارد، به صحن مجمع آمد.

تصویب بسیاری از مواد این طرح که مواد یک و 10 آن از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است، به سرعت خوبی پیش رفت تا اینکه نوبت به بررسی ماده 10 شد که درباره سامانه‌ای که سازمان ثبت متولی آن است بحث می‌‌کند و مربوط به طی ایام گذار در بحث اعتبارزدایی از اسناد عادی است.

قرار بود روز چهارشنبه گذشته (12 اردیبهشت) این ماده هم به تصویب اعضا برسد که به گفته یکی از اعضای کمیته نهایی‌سازی متن طرح الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات مربوط به اموال غیرمنقول در مجمع تشخیص مصلحت نظام، متأسفانه این ماده و این طرح هنوز جمع‌بندی نشده و بررسی‌ها هنوز ادامه دارد.

تأخیر در تصویب این طرح مهم در حالی است که امام خامنه‌ای از آن به عنوان مصلحت قطعی نظام و کشور یاد کرده‌اند و طبق آمارهای رسمی اعلام شده از قوه قضاییه، با تصویب و اجرای این طرح حجم ورودی‌ پرونده‌های حقوقی و قضایی تا 50 درصد کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام